1
Troubu předehřejte na 220 °C.
2
Dýni zbavte semen a nakrájejte na půlměsíčky. Brambory omyjte, případně vydrhněte kartáčkem a přepůlte.
3
Řepu i cibuli oloupejte a přepůlte, větší kusy rozčtvrťte. Šalotky oloupejte, stejně tak mrkev. Tu zbavte i většiny natě (zhruba tři centimetry nechte).
4
Palici česneku rozdělte na jednotlivé stroužky z citronu odkrojte dva větší kousky kůry. Nakonec vše smíchejte, rozdělte na dva plechy.
5
Vmíchejte tymián a olej (zelenina by v něm neměla plavat, jen by se měla krásně lesknout), hodně osolte a opepřete a pečte třicet minut, nebo dokud není zelenina měkká.
1
Troubu předehřejte na 220 °C.
2
Dýni zbavte semen a nakrájejte na půlměsíčky. Brambory omyjte, případně vydrhněte kartáčkem a přepůlte.
3
Řepu i cibuli oloupejte a přepůlte, větší kusy rozčtvrťte. Šalotky oloupejte, stejně tak mrkev. Tu zbavte i většiny natě (zhruba tři centimetry nechte).
4
Palici česneku rozdělte na jednotlivé stroužky z citronu odkrojte dva větší kousky kůry. Nakonec vše smíchejte, rozdělte na dva plechy.
5
Vmíchejte tymián a olej (zelenina by v něm neměla plavat, jen by se měla krásně lesknout), hodně osolte a opepřete a pečte třicet minut, nebo dokud není zelenina měkká.