1
Troubu předehřejte na 140 °C. Polovinu cukru vsypte do rendlíku, zalijte 150 ml vody a za občasného míchání přiveďte k varu. Přidejte nastrouhaný zázvor a na mírném plameni vařte dvacet minut. Přelijte přes jemné síto a okapaný zázvor rozdělte do šesti zapékacích mističek.
2
Žloutky energicky vyšlehejte se zbylým cukrem a smetanou a směs rozdělte na zázvor. Mističky vyskládejte na plech, do něj vlijte vodu, aby sahala do poloviny mističek, a pětačtyřicet minut pečte.
3
Hotový krém dejte na hodinu do ledničky, poté jej posypte dalším cukrem a dejte pod gril zkaramelizovat. Podávejte.
1
Troubu předehřejte na 140 °C. Polovinu cukru vsypte do rendlíku, zalijte 150 ml vody a za občasného míchání přiveďte k varu. Přidejte nastrouhaný zázvor a na mírném plameni vařte dvacet minut. Přelijte přes jemné síto a okapaný zázvor rozdělte do šesti zapékacích mističek.
2
Žloutky energicky vyšlehejte se zbylým cukrem a smetanou a směs rozdělte na zázvor. Mističky vyskládejte na plech, do něj vlijte vodu, aby sahala do poloviny mističek, a pětačtyřicet minut pečte.
3
Hotový krém dejte na hodinu do ledničky, poté jej posypte dalším cukrem a dejte pod gril zkaramelizovat. Podávejte.