1
Jablko a hrušku přepulte, zbavte jádřinců. Půlku jablka, hrušky a dobře očištěný pomeranč následně nakrájejte na malé kousky. Zázvor oloupejte a najemno nastrouhejte.
2
Do velkého hrnce nalijte bílé víno, přidejte cukr, pokrájené ovoce, najemno nastrouhaný zázvor a broskvový džus. Nakonec přidejte badyán a skořici.
3
Víno nechte zvolna ohřívat, asi 30 minut, aby se chutě krásně propojily. Nepřesáhněte přitom ale bod varu.
4
Podávejte v tlustostěnných sklenicích a můžete ještě přidat kousky čerstvého ovoce.
1
Jablko a hrušku přepulte, zbavte jádřinců. Půlku jablka, hrušky a dobře očištěný pomeranč následně nakrájejte na malé kousky. Zázvor oloupejte a najemno nastrouhejte.
2
Do velkého hrnce nalijte bílé víno, přidejte cukr, pokrájené ovoce, najemno nastrouhaný zázvor a broskvový džus. Nakonec přidejte badyán a skořici.
3
Víno nechte zvolna ohřívat, asi 30 minut, aby se chutě krásně propojily. Nepřesáhněte přitom ale bod varu.
4
Podávejte v tlustostěnných sklenicích a můžete ještě přidat kousky čerstvého ovoce.