Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyZapečený lilek s parmazánem
Albert logoAlbert logo
  • Zapečený lilek s parmazánem

Zapečený lilek s parmazánem

Kdo by nechtěl ohromit návštěvu stylovým, lahodným a nádherným jídlem? Jedním z takových receptů jsou zapečené lilkové „věžičky“ se sýrem a tomatovou omáčkou, melanzane alla parmigiana.
Zapečený lilek s parmazánem
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Bezlepkové
Recepty na každý den
Hlavní chod

Ingredience

Složení
6 porcí
  • Lilek 5 ks
  • Pepř
  • Sůl
  • Olej olivový 7 plž
  • Sýr uzený plátkový 250 g
  • Parmazán 200 g
  • Bazalka čerstvá 1 hrs.
  • Cibule červená 1 ks
  • Česnek 1 strouž.
  • Rajský protlak 750 ml
  • Oregano sušené 2 člž
  • Bazalka sušená 2 člž
  • Lilek 5 ks
  • Pepř
  • Sůl
  • Olej olivový 7 plž
  • Sýr uzený plátkový 250 g
  • Parmazán 200 g
  • Bazalka čerstvá 1 hrs.
  • Cibule červená 1 ks
  • Česnek 1 strouž.
  • Rajský protlak 750 ml
  • Oregano sušené 2 člž
  • Bazalka sušená 2 člž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.