ReceptyZapečený bulgur s kuřecím masem a hořčičnou omáčkou
Zapečený bulgur s kuřecím masem a hořčičnou omáčkou
Snadné
16-30 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 5 g
Bulgur 250 g
Bujón kuřecí 500 ml
Česnek 1 strouž.
Cibule 1 ks
Pepř
Kuřecí prsní řízky 300 g
Sůl
Smetana na vaření 180 ml
Hořčice hrubozrnná 1 plž
Koriandr mletý 2 člž
Rajčata cherry 100 g
Balkánský sýr 115 g
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Máslo 5 g
Bulgur 250 g
Bujón kuřecí 500 ml
Česnek 1 strouž.
Cibule 1 ks
Pepř
Kuřecí prsní řízky 300 g
Sůl
Smetana na vaření 180 ml
Hořčice hrubozrnná 1 plž
Koriandr mletý 2 člž
Rajčata cherry 100 g
Balkánský sýr 115 g
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!