1
Bulgur vařte v bujónu 5 minut, odstavte z ohně a nechte odstát.
2
Na oleji zpěňte cibuli, přidejte česnek a minutu restujte.
3
Přisypte maso, osolte, opepřete, zasypte koriandrem a restujte 5 minut dozlatova. Podlijte smetanou a vmíchejte hořčici.
4
Směs přelijte do zapékací misky vymazané máslem. Přidejte rajčata a balkánský sýr.
5
Pečte v předehřáté troubě na 180 °C 15 minut. Posypte petrželkou a podávejte se sklenicí bílého vína.
1
Bulgur vařte v bujónu 5 minut, odstavte z ohně a nechte odstát.
2
Na oleji zpěňte cibuli, přidejte česnek a minutu restujte.
3
Přisypte maso, osolte, opepřete, zasypte koriandrem a restujte 5 minut dozlatova. Podlijte smetanou a vmíchejte hořčici.
4
Směs přelijte do zapékací misky vymazané máslem. Přidejte rajčata a balkánský sýr.
5
Pečte v předehřáté troubě na 180 °C 15 minut. Posypte petrželkou a podávejte se sklenicí bílého vína.