1
Nechte se inspirovat lehkostí italské kuchyně a připravte si lahodný recept na zapečené cannelloni se špenátem.
2
Troubu předehřejte na 180 °C.
3
Cibuli a česnek nasekejte najemno a obojí krátce osmahněte na olivovém oleji.
4
Přidejte špenát, nechte ho zavadnout a míchejte, dokud se neodpaří veškerá voda.
5
Počkejte, až špenát zchladne, a pak jej smíchejte se smetanovým sýrem, lučinou, polovinou parmazánu, nasekanou petrželkou a koprem, strouhankou, nakonec osolte a opepřete podle chuti.
6
Čtvrtinu rajčatové omáčky dejte na dno zapékací mísy o rozměrech 20 × 30 cm.
7
Lasagne mírně povařte, jednotlivé listy položte na pracovní plochu, na každý plát dejte kousek náplně, zarolujte ho a položte do mísy, spojem na dno.
8
Navrch dejte zbylou rajčatovou omáčku, posypte zbylým parmazánem a pečte 25–30 minut.
1
Nechte se inspirovat lehkostí italské kuchyně a připravte si lahodný recept na zapečené cannelloni se špenátem.
2
Troubu předehřejte na 180 °C.
3
Cibuli a česnek nasekejte najemno a obojí krátce osmahněte na olivovém oleji.
4
Přidejte špenát, nechte ho zavadnout a míchejte, dokud se neodpaří veškerá voda.
5
Počkejte, až špenát zchladne, a pak jej smíchejte se smetanovým sýrem, lučinou, polovinou parmazánu, nasekanou petrželkou a koprem, strouhankou, nakonec osolte a opepřete podle chuti.
6
Čtvrtinu rajčatové omáčky dejte na dno zapékací mísy o rozměrech 20 × 30 cm.
7
Lasagne mírně povařte, jednotlivé listy položte na pracovní plochu, na každý plát dejte kousek náplně, zarolujte ho a položte do mísy, spojem na dno.
8
Navrch dejte zbylou rajčatovou omáčku, posypte zbylým parmazánem a pečte 25–30 minut.