Vyzkoušejte náš osvědčený recept na tradiční české zapečené francouzské brambory. Tento oblíbený recept je klasikou, která se hodí jak k obědu tak k večeři a děti i tatínkové jej milují!
Snadné
16-30 minut
0/5
Francouzská
Recepty na každý den
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo
Brambory 1 kg
Vejce 3 ks
Cibule 1 ks
Smetana na vaření 330 ml
Eidam strouhaný 150 g
Hořčice plnotučná 1 plž
Pepř
Sůl
Rajčata cherry
Salám šunkový 150 g
Olej slunečnicový
Petrželka čerstvá
Máslo
Brambory 1 kg
Vejce 3 ks
Cibule 1 ks
Smetana na vaření 330 ml
Eidam strouhaný 150 g
Hořčice plnotučná 1 plž
Pepř
Sůl
Rajčata cherry
Salám šunkový 150 g
Olej slunečnicový
Petrželka čerstvá
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!