1
Omytý květák rozeberte a nasekejte na drobné růžičky. Oloupanou cibuli nakrájejte na měsíčky a omytou mrkev na kolečka. Jarní cibulky očistěte, přepulte a podélně rozkrojte.
2
Do zapékací mísy vytřené olejem vsypte zeleninu kromě jarních cibulek. Osolte a rukama promíchejte.
3
Ve střední misce ručním mixérem vyšlehejte smetanu s vejci, špetkou soli, pepřem, muškátovým květem a 2/3 množství sýra. Směsí přelijte zeleninu v zapékací míse a ještě ji svrchu zasypte zbylým sýrem. Vložte do trouby předehřáté na 180 °C.
4
Otevřete obal s hovězím sous vide a vyjměte maso. Vidličkami je natrhejte na menší kousky. Po 10 minutách pečení zeleninu zasypte jarní cibulkou i trhaným masem. Ještě 10 minut dopékejte.
5
Podávejte posypané nasekanou petrželkou.
1
Omytý květák rozeberte a nasekejte na drobné růžičky. Oloupanou cibuli nakrájejte na měsíčky a omytou mrkev na kolečka. Jarní cibulky očistěte, přepulte a podélně rozkrojte.
2
Do zapékací mísy vytřené olejem vsypte zeleninu kromě jarních cibulek. Osolte a rukama promíchejte.
3
Ve střední misce ručním mixérem vyšlehejte smetanu s vejci, špetkou soli, pepřem, muškátovým květem a 2/3 množství sýra. Směsí přelijte zeleninu v zapékací míse a ještě ji svrchu zasypte zbylým sýrem. Vložte do trouby předehřáté na 180 °C.
4
Otevřete obal s hovězím sous vide a vyjměte maso. Vidličkami je natrhejte na menší kousky. Po 10 minutách pečení zeleninu zasypte jarní cibulkou i trhaným masem. Ještě 10 minut dopékejte.
5
Podávejte posypané nasekanou petrželkou.