ReceptyZapečená zelenina s trhaným hovězím na černém česneku
Zapečená zelenina s trhaným hovězím na černém česneku
Tento recept nabízí skvělou harmonii chutí a textur, která zaujme každého milovníka kvalitního jídla. Ideální volba pro rodinnou večeři nebo slavnostní příležitost, která potěší nejen svou chutí, ale i sytostí.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Bezlepkové
Sous Vide
Salát
Ingredience
Složení
4 porce
Květák 1 ks
Cibule červená 1/2 ks
Mrkev 2 ks
Olej olivový 2 plž
Cibulka jarní 2 ks
Sůl
Pepř
Smetana na vaření 180 ml
Muškátový květ mletý 1/4 člž
Vejce 3 ks
Eidam strouhaný 150 g
Hovězí pečeně sous-vide s černým česnekem 320 g
Petrželka čerstvá 1 hrs.
Květák 1 ks
Cibule červená 1/2 ks
Mrkev 2 ks
Olej olivový 2 plž
Cibulka jarní 2 ks
Sůl
Pepř
Smetana na vaření 180 ml
Muškátový květ mletý 1/4 člž
Vejce 3 ks
Eidam strouhaný 150 g
Hovězí pečeně sous-vide s černým česnekem 320 g
Petrželka čerstvá 1 hrs.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!