Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyZapečená zelenina s trhaným hovězím na černém česneku
Albert logoAlbert logo
  • Zapečená zelenina s trhaným hovězím na černém česneku

Zapečená zelenina s trhaným hovězím na černém česneku

Tento recept nabízí skvělou harmonii chutí a textur, která zaujme každého milovníka kvalitního jídla. Ideální volba pro rodinnou večeři nebo slavnostní příležitost, která potěší nejen svou chutí, ale i sytostí.
Zapečená zelenina s trhaným hovězím na černém česneku
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Bezlepkové
Sous Vide
Salát

Ingredience

Složení
4 porce
  • Květák 1 ks
  • Cibule červená 1/2 ks
  • Mrkev 2 ks
  • Olej olivový 2 plž
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Sůl
  • Pepř
  • Smetana na vaření 180 ml
  • Muškátový květ mletý 1/4 člž
  • Vejce 3 ks
  • Eidam strouhaný 150 g
  • Hovězí pečeně sous-vide s černým česnekem 320 g
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
  • Květák 1 ks
  • Cibule červená 1/2 ks
  • Mrkev 2 ks
  • Olej olivový 2 plž
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Sůl
  • Pepř
  • Smetana na vaření 180 ml
  • Muškátový květ mletý 1/4 člž
  • Vejce 3 ks
  • Eidam strouhaný 150 g
  • Hovězí pečeně sous-vide s černým česnekem 320 g
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.

Příprava

1
Omytý květák rozeberte a nasekejte na drobné růžičky. Oloupanou cibuli nakrájejte na měsíčky a omytou mrkev na kolečka. Jarní cibulky očistěte, přepulte a podélně rozkrojte.
2
Do zapékací mísy vytřené olejem vsypte zeleninu kromě jarních cibulek. Osolte a rukama promíchejte.
3
Ve střední misce ručním mixérem vyšlehejte smetanu s vejci, špetkou soli, pepřem, muškátovým květem a 2/3 množství sýra. Směsí přelijte zeleninu v zapékací míse a ještě ji svrchu zasypte zbylým sýrem. Vložte do trouby předehřáté na 180 °C.
4
Otevřete obal s hovězím sous vide a vyjměte maso. Vidličkami je natrhejte na menší kousky. Po 10 minutách pečení zeleninu zasypte jarní cibulkou i trhaným masem. Ještě 10 minut dopékejte.
5
Podávejte posypané nasekanou petrželkou.
1
Omytý květák rozeberte a nasekejte na drobné růžičky. Oloupanou cibuli nakrájejte na měsíčky a omytou mrkev na kolečka. Jarní cibulky očistěte, přepulte a podélně rozkrojte.
2
Do zapékací mísy vytřené olejem vsypte zeleninu kromě jarních cibulek. Osolte a rukama promíchejte.
3
Ve střední misce ručním mixérem vyšlehejte smetanu s vejci, špetkou soli, pepřem, muškátovým květem a 2/3 množství sýra. Směsí přelijte zeleninu v zapékací míse a ještě ji svrchu zasypte zbylým sýrem. Vložte do trouby předehřáté na 180 °C.
4
Otevřete obal s hovězím sous vide a vyjměte maso. Vidličkami je natrhejte na menší kousky. Po 10 minutách pečení zeleninu zasypte jarní cibulkou i trhaným masem. Ještě 10 minut dopékejte.
5
Podávejte posypané nasekanou petrželkou.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 7 dní

Od 13.11.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 7 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 49 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 7 dní

Od 13.11.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 7 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 21 dní

Od 13.11.2024 do 03.12.2024

Platný ještě 49 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.