1
Troubu předehřejte na 200 °C.
2
Brambory oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka.
3
V míse smíchejte rozpůlená rajčátka, olivy, jemně pokrájené šalotky, víno, 2 lžíce oleje, prolisovaný česnek a tymián. Směs osolte a opepřete a spolu s brambory vložte do zapékací nádoby.
4
Tresku osušte kuchyňskou utěrkou a položte na zeleninovou směs. Každý kousek ryby potřete zbylým olejem a dochuťte solí a pepřem.
5
Pečte 25 minut a ozdobte nakrájenou petrželkou. Servírujte s klínky citronu.
1
Troubu předehřejte na 200 °C.
2
Brambory oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka.
3
V míse smíchejte rozpůlená rajčátka, olivy, jemně pokrájené šalotky, víno, 2 lžíce oleje, prolisovaný česnek a tymián. Směs osolte a opepřete a spolu s brambory vložte do zapékací nádoby.
4
Tresku osušte kuchyňskou utěrkou a položte na zeleninovou směs. Každý kousek ryby potřete zbylým olejem a dochuťte solí a pepřem.
5
Pečte 25 minut a ozdobte nakrájenou petrželkou. Servírujte s klínky citronu.