1
Očistěte batáty, papriku, cibuli a nakrájejte je na malé kostičky. Dejte na plech opatřený pečicím papírem a zalijte olejem, přidejte kmín, nadrcený česnek a chilli a vše dobře promíchejte. Rozprostřete a pečte v troubě předehřáté na 200 °C 20 minut.
2
Quinou namočte na 10 minut do studené vody, pak znovu propláchněte vodou, sceďte a vložte do hrnce. Zalijte vývarem, osolte a vařte 15 minut. Poté odstavte z plotny a nechte ji zakrytou dalších 5 minut. Nakonec načechrejte vidličkou.
3
Zapékací misku vymažte máslem a rozprostřete quinou. Nahoru na ni nasypte upečenou zeleninu. Zasypte kukuřicí a fazolemi. Přelijte rajčatovým pyré, osolte, opepřete a vše promíchejte. Zasypte nastrouhaným čedarem. Vložte do trouby předehřáté na 180 °C a zapékejte 20 minut.
4
Nakonec pokapejte šťávou z limety a ozdobte nakrájeným avokádem a čerstvým koriandrem.
1
Očistěte batáty, papriku, cibuli a nakrájejte je na malé kostičky. Dejte na plech opatřený pečicím papírem a zalijte olejem, přidejte kmín, nadrcený česnek a chilli a vše dobře promíchejte. Rozprostřete a pečte v troubě předehřáté na 200 °C 20 minut.
2
Quinou namočte na 10 minut do studené vody, pak znovu propláchněte vodou, sceďte a vložte do hrnce. Zalijte vývarem, osolte a vařte 15 minut. Poté odstavte z plotny a nechte ji zakrytou dalších 5 minut. Nakonec načechrejte vidličkou.
3
Zapékací misku vymažte máslem a rozprostřete quinou. Nahoru na ni nasypte upečenou zeleninu. Zasypte kukuřicí a fazolemi. Přelijte rajčatovým pyré, osolte, opepřete a vše promíchejte. Zasypte nastrouhaným čedarem. Vložte do trouby předehřáté na 180 °C a zapékejte 20 minut.
4
Nakonec pokapejte šťávou z limety a ozdobte nakrájeným avokádem a čerstvým koriandrem.