1
Nejdříve si připravte marinádu. Smíchejte 2 lžíce oleje, 2 lžíce sójové omáčky, 6 lžic ostrého kečupu, lžičku medu, lžičku mleté papriky a špetku pepře.
2
Plátky krkovičky naklepejte, na stranách nařízněte, aby se při pečení nekroutily, a z obou stran je důkladně osolte. Potřete česnekem a dejte do vymazaného pekáčku.
3
Na maso nasypte drobně nakrájenou cibuli a vše zalijte marinádou smíchanou s 50 ml vody.
4
Přikryjte a dejte do trouby předehřáté na 180 °C. Pečte hodinu. Podávejte se šťouchanými bramborami s petrželkou.
1
Nejdříve si připravte marinádu. Smíchejte 2 lžíce oleje, 2 lžíce sójové omáčky, 6 lžic ostrého kečupu, lžičku medu, lžičku mleté papriky a špetku pepře.
2
Plátky krkovičky naklepejte, na stranách nařízněte, aby se při pečení nekroutily, a z obou stran je důkladně osolte. Potřete česnekem a dejte do vymazaného pekáčku.
3
Na maso nasypte drobně nakrájenou cibuli a vše zalijte marinádou smíchanou s 50 ml vody.
4
Přikryjte a dejte do trouby předehřáté na 180 °C. Pečte hodinu. Podávejte se šťouchanými bramborami s petrželkou.