1
Rýži uvařte dle návodu na obalu.
2
Oloupanou cibuli a česnek pokrájejte nadrobno, žampiony na plátky.
3
V hlubší pánvi rozehřejte olej s máslem. Zpěňte cibuli a česnek, vsypte žampiony, pepř a sušenou majoránku. Opékejte 10 minut. Přidejte zeleninový bujon a podlijte bílým vínem. Za stálého míchání nechte odpařit, podlijte smetanou a případně dosolte.
4
Podávejte s rýží, posypané petrželkou.
1
Rýži uvařte dle návodu na obalu.
2
Oloupanou cibuli a česnek pokrájejte nadrobno, žampiony na plátky.
3
V hlubší pánvi rozehřejte olej s máslem. Zpěňte cibuli a česnek, vsypte žampiony, pepř a sušenou majoránku. Opékejte 10 minut. Přidejte zeleninový bujon a podlijte bílým vínem. Za stálého míchání nechte odpařit, podlijte smetanou a případně dosolte.
4
Podávejte s rýží, posypané petrželkou.