1
Nakrájenou šalotku osmahněte na másle. Přidejte 200 g nakrájených žampionů, promíchejte a 10 minut restujte.
2
Přidejte rýži, zalijte vývarem a vínem. Osolte a opepřete. Pod pokličkou duste 20 minut.
3
Mezitím opečte na oleji zbývající žampiony nakrájené na plátky a odložte.
4
Do rizota přimíchejte 90 g špenátu a nechte 3 minuty dojít.
5
Před podáváním do rizota vmíchejte 2 lžíce ricotty. Ozdobte opečenými žampiony a zbývající ricottou. Posypte čerstvým špenátem a petrželkou.
1
Nakrájenou šalotku osmahněte na másle. Přidejte 200 g nakrájených žampionů, promíchejte a 10 minut restujte.
2
Přidejte rýži, zalijte vývarem a vínem. Osolte a opepřete. Pod pokličkou duste 20 minut.
3
Mezitím opečte na oleji zbývající žampiony nakrájené na plátky a odložte.
4
Do rizota přimíchejte 90 g špenátu a nechte 3 minuty dojít.
5
Před podáváním do rizota vmíchejte 2 lžíce ricotty. Ozdobte opečenými žampiony a zbývající ricottou. Posypte čerstvým špenátem a petrželkou.