1
Do hrnce vsypte 60 g cukru krystalu a na mírném ohni míchejte, dokud se nevytvoří světlý karamel. Poté přidejte 1 dl vody.
2
Do tekutiny přidejte všechno koření, plátky citronové kůry a také šťávu z 1 citronu. Vše společně povařte asi 5 minut.
3
Potom přilijte 750 ml červeného vína a vše pomalu ohřívejte, až se na víně vytvoří bílá pěna. Pak ihned stáhněte z plamene.
4
Před podáváním svařeného vína ho přeceďte přes sítko. Hotové svařené víno podávejte vždy teplé.
1
Do hrnce vsypte 60 g cukru krystalu a na mírném ohni míchejte, dokud se nevytvoří světlý karamel. Poté přidejte 1 dl vody.
2
Do tekutiny přidejte všechno koření, plátky citronové kůry a také šťávu z 1 citronu. Vše společně povařte asi 5 minut.
3
Potom přilijte 750 ml červeného vína a vše pomalu ohřívejte, až se na víně vytvoří bílá pěna. Pak ihned stáhněte z plamene.
4
Před podáváním svařeného vína ho přeceďte přes sítko. Hotové svařené víno podávejte vždy teplé.