Nejdůležitější částí postupu je ta, kdy se čokoláda začne jakoby srážet a přidáním tekutiny a rozmícháním stěrkou se emulguje na požadovanou texturu. Díky tomu je pak čokoláda tak lahodná, jemná a intenzivní.
Velmi snadné
0-15 minut
0/5
Nápoj
Ingredience
Složení
4 porce
Mléko plnotučné 500 ml
Kakao holandské 2 plž
Med 3 plž
Čokoláda hořká 150 g
Čokoláda mléčná 100 g
Smetana ke šlehání 30%-33% 350 ml
Mléko plnotučné 500 ml
Kakao holandské 2 plž
Med 3 plž
Čokoláda hořká 150 g
Čokoláda mléčná 100 g
Smetana ke šlehání 30%-33% 350 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!