1
Oloupejte a rozpulte 2 cibule. Poté je nakrájejte ns tenká půlkolečka a vložte do uzavíratelné sklenice. Do rendlíku vlijte 90 ml vody, 40 ml octa, přidejte 30 g třtinového cukru a 5 g soli. Minutu směs provařte, odstavte a cibuli zalijte octovým rozvarem. Sklenici uzavřete a nechte odležet, nejlépe do druhého dne.
2
Na ochucenou hořčici smíchejte 2 lžíce oleje, 2 lžíce medu, 4 lžíce hrubozrnné hořčice, šťávu z ½ citronu, sůl a pepř.
3
Wagyu burgery vytáhněte 30 minut před grilováním z lednice, aby získaly pokojovou teplotu, a osolte je hrubozrnnou solí. Pak burgery položte na rozpálený gril nebo grilovací pánev a grilujte z každé strany 4–5 minut nebo dokud nezískají krásnou karamelizovanou krustu a střed zůstává šťavnatý. Rozkrojte napůl 4 bulky, položte je na gril vnitřní stranou a opékejte asi minutu dozlatova.
4
Spodní část bulky potřete medovohořčičným dresinkem, přidejte čerstvou rukolu, položte maso, ochuťte nakládanou cibulkou, můžete přidat červený pepř a znovu přidejte rukolu. Nakonec přiklopte druhou půlkou bulky a podávejte. Král všech burgerů je hotový!
1
Oloupejte a rozpulte 2 cibule. Poté je nakrájejte ns tenká půlkolečka a vložte do uzavíratelné sklenice. Do rendlíku vlijte 90 ml vody, 40 ml octa, přidejte 30 g třtinového cukru a 5 g soli. Minutu směs provařte, odstavte a cibuli zalijte octovým rozvarem. Sklenici uzavřete a nechte odležet, nejlépe do druhého dne.
2
Na ochucenou hořčici smíchejte 2 lžíce oleje, 2 lžíce medu, 4 lžíce hrubozrnné hořčice, šťávu z ½ citronu, sůl a pepř.
3
Wagyu burgery vytáhněte 30 minut před grilováním z lednice, aby získaly pokojovou teplotu, a osolte je hrubozrnnou solí. Pak burgery položte na rozpálený gril nebo grilovací pánev a grilujte z každé strany 4–5 minut nebo dokud nezískají krásnou karamelizovanou krustu a střed zůstává šťavnatý. Rozkrojte napůl 4 bulky, položte je na gril vnitřní stranou a opékejte asi minutu dozlatova.
4
Spodní část bulky potřete medovohořčičným dresinkem, přidejte čerstvou rukolu, položte maso, ochuťte nakládanou cibulkou, můžete přidat červený pepř a znovu přidejte rukolu. Nakonec přiklopte druhou půlkou bulky a podávejte. Král všech burgerů je hotový!