1
Pokrájené housky předem naložte v mléce. Maso dejte do mísy, lehce ho promačkejte, přidejte vejce a všechny bylinky.
2
Z housky vymačkejte veškeré mléko, nakrájejte ji na malé kousky a přidejte je k masu.
3
Přidejte 4 prolisované stroužky česneku a směs podle chuti osolte a opepřete.
4
Pak tvořte karbanátky, dejte je na 30 minut odpočinout do lednice a poté je postupně z obou stran smažte ve vyšší vrstvě oleje. To bude dobrota!
1
Pokrájené housky předem naložte v mléce. Maso dejte do mísy, lehce ho promačkejte, přidejte vejce a všechny bylinky.
2
Z housky vymačkejte veškeré mléko, nakrájejte ji na malé kousky a přidejte je k masu.
3
Přidejte 4 prolisované stroužky česneku a směs podle chuti osolte a opepřete.
4
Pak tvořte karbanátky, dejte je na 30 minut odpočinout do lednice a poté je postupně z obou stran smažte ve vyšší vrstvě oleje. To bude dobrota!