ReceptyVýborné karbanátky z mletého masa s rozmarýnem
Výborné karbanátky z mletého masa s rozmarýnem
Karbanátky nejsou žádné karbenátky. Z mletého masa nemusíte dělat jen burgry. Karbanátky jsou výborné s bramborem, s bramborovou kaší, s rýží nebo jen tak s chlebem na cestu.
Velmi snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Rozmarýn čerstvý 1 plž
Mleté maso mix 1 kg
Vejce 2 ks
Tymián čerstvý 1 plž
Majoránka sušená 1 plž
Houska 2 ks
Sůl
Olej slunečnicový
Brambory vařené
Česnek 5 strouž.
Pepř
Rozmarýn čerstvý 1 plž
Mleté maso mix 1 kg
Vejce 2 ks
Tymián čerstvý 1 plž
Majoránka sušená 1 plž
Houska 2 ks
Sůl
Olej slunečnicový
Brambory vařené
Česnek 5 strouž.
Pepř
Alergeny
Mléko a výrobky z něj
Vejce a výrobky z nich
Obiloviny obsahující lepek
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!