1
V misce utřete 80 g másla s tymiánem ze třech snítek, prolisovaným stroužkem česneku, lžící strouhaného parmazánu, solí a pepřem. Omyté a papírovou utěrkou osušené maso potřete ochuceným máslem a přesuňte do pekáčku vymazaného lžící olivového oleje. Pečte v troubě vyhřáté na 220 °C 10 minut. Následně snižte teplotu na 200 °C a pečte ještě 15 minut.
2
Ve velké míse smíchejte 100 g salátu s červenou cibulí pokrájenou na tenké půlměsíčky, 150 g omytých a na tenké plátky pokrájených ředkviček a s hrstí čerstvého koriandru. Nastrouhejte 2 očištěné mrkve na tenké nudličky a smíchejte je s 5 g nadrobno pokrájené pažitky.
3
V misce promíchejte 4 lžíce citronové šťávy se 4 lžícemi pomerančové šťávy, 2 lžícemi olivového oleje, lžící medu, solí a pepřem. Polovinu zálivky promíchejte se salátem a zbylou polovinu s pažitkovou mrkví. Salát a pažitkovou mrkev servírujte s filírovaným krůtím prsem. Dopřejte si lehké jídlo nebo ho doplňte křupavou bagetkou a okouzlete každého hosta.
1
V misce utřete 80 g másla s tymiánem ze třech snítek, prolisovaným stroužkem česneku, lžící strouhaného parmazánu, solí a pepřem. Omyté a papírovou utěrkou osušené maso potřete ochuceným máslem a přesuňte do pekáčku vymazaného lžící olivového oleje. Pečte v troubě vyhřáté na 220 °C 10 minut. Následně snižte teplotu na 200 °C a pečte ještě 15 minut.
2
Ve velké míse smíchejte 100 g salátu s červenou cibulí pokrájenou na tenké půlměsíčky, 150 g omytých a na tenké plátky pokrájených ředkviček a s hrstí čerstvého koriandru. Nastrouhejte 2 očištěné mrkve na tenké nudličky a smíchejte je s 5 g nadrobno pokrájené pažitky.
3
V misce promíchejte 4 lžíce citronové šťávy se 4 lžícemi pomerančové šťávy, 2 lžícemi olivového oleje, lžící medu, solí a pepřem. Polovinu zálivky promíchejte se salátem a zbylou polovinu s pažitkovou mrkví. Salát a pažitkovou mrkev servírujte s filírovaným krůtím prsem. Dopřejte si lehké jídlo nebo ho doplňte křupavou bagetkou a okouzlete každého hosta.