1
V misce smíchejte sójovou omáčku, bílé víno a 3 lžíce medu.
2
Vodňanskou kachnu očistěte, důkladně osolte, posypte kmínem, potřete medovou směsí a nechte přes noc odležet. Zbylou směs uchovejte na později.
3
Kachnu vložte do pekáče, posypte badyánem, přikryjte a pečte 2 hodiny v troubě na 160 °C.
4
Kachnu potřete zbylým medem smíchaným s vodou. Omytou mrkev, ředkvičky a cibulky rozpulte a polovinu vložte ke kachně. Pečte další hodinu.
5
Po 3 hodinách pečení přidejte zbylou zeleninu, pečte dalších 45 minut, pekáč odkryjte, kachnu podlijte vodou, zvyšte teplotu na 190 °C a dopečte dozlatova.
1
V misce smíchejte sójovou omáčku, bílé víno a 3 lžíce medu.
2
Vodňanskou kachnu očistěte, důkladně osolte, posypte kmínem, potřete medovou směsí a nechte přes noc odležet. Zbylou směs uchovejte na později.
3
Kachnu vložte do pekáče, posypte badyánem, přikryjte a pečte 2 hodiny v troubě na 160 °C.
4
Kachnu potřete zbylým medem smíchaným s vodou. Omytou mrkev, ředkvičky a cibulky rozpulte a polovinu vložte ke kachně. Pečte další hodinu.
5
Po 3 hodinách pečení přidejte zbylou zeleninu, pečte dalších 45 minut, pekáč odkryjte, kachnu podlijte vodou, zvyšte teplotu na 190 °C a dopečte dozlatova.