1
Vepřové maso nakrájejte na dlouhé asi centimetr široké nudličky, dejte je do mísy, osolte a smíchejte s nadrobno nasekanou jarní cibulkou, utřeným česnekem, rybí omáčkou a cukrem a dejte na 20 minut marinovat do lednice.
2
Mezitím udělejte mrkvový salát. Ocet nalijte do rendlíku, vsypte cukr a na středním plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Nechte zcela vychladnout, nejlépe v lednici.
3
Pak roztok smíchejte s mrkví, koriandrem a nudličkami chilli papriček.
4
Maso navlékněte na špejle a opečte na grilovací pánvi z každé strany 5 minut. Podávejte dohromady, špízy a mrkvový salát, doplněné plátky bagety.
1
Vepřové maso nakrájejte na dlouhé asi centimetr široké nudličky, dejte je do mísy, osolte a smíchejte s nadrobno nasekanou jarní cibulkou, utřeným česnekem, rybí omáčkou a cukrem a dejte na 20 minut marinovat do lednice.
2
Mezitím udělejte mrkvový salát. Ocet nalijte do rendlíku, vsypte cukr a na středním plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Nechte zcela vychladnout, nejlépe v lednici.
3
Pak roztok smíchejte s mrkví, koriandrem a nudličkami chilli papriček.
4
Maso navlékněte na špejle a opečte na grilovací pánvi z každé strany 5 minut. Podávejte dohromady, špízy a mrkvový salát, doplněné plátky bagety.