1
Plátky masa naložte do směsi medu, soli, pepře, rybí omáčky, limetkové šťávy, oleje, koňaku a rozmělněného česneku. Nechte 30 minut odpočívat při pokojové teplotě.
2
Rozpalte pánev a maso opečte z obou stran dozlatova 6 minut. Po vyjmutí překryjte alobalem a nechte 10 minut odpočívat.
3
Mrkev, okurku a ředkev nakrájejte pomocí škrabky nebo mandolíny na tenké nudle.
4
Bagety podélně rozřízněte a opečte vnitřní stranu nasucho v pánvi. Spodní strany potřete paštikou, vyskládejte masem, obložte zeleninou, zakapejte majonézou, srirachou, posypte kolečky chilli papričky, sezamovým semínkem a koriandrem
1
Plátky masa naložte do směsi medu, soli, pepře, rybí omáčky, limetkové šťávy, oleje, koňaku a rozmělněného česneku. Nechte 30 minut odpočívat při pokojové teplotě.
2
Rozpalte pánev a maso opečte z obou stran dozlatova 6 minut. Po vyjmutí překryjte alobalem a nechte 10 minut odpočívat.
3
Mrkev, okurku a ředkev nakrájejte pomocí škrabky nebo mandolíny na tenké nudle.
4
Bagety podélně rozřízněte a opečte vnitřní stranu nasucho v pánvi. Spodní strany potřete paštikou, vyskládejte masem, obložte zeleninou, zakapejte majonézou, srirachou, posypte kolečky chilli papričky, sezamovým semínkem a koriandrem