1
Ovoce a zeleninu dobře omyjte a očistěte. Jablko a pomeranč nakrájejte na plátky. Jablko zakápněte citronovou šťávou, aby nezhnědlo.
2
Okurku nakrájejte na třetiny, ty ještě rozkrojte napůl a vydlabejte semínka. Nakonec je znovu podélně rozkrojte. Řapíkové stonky rozkrojte na třetiny a ty pak rozpulte. Vzniklé lodičky z okurek a řapíku dejte stranou.
3
V misce smíchejte sýr a arašídové máslo. Směs naplňte do jednorázového cukrářského pytlíku a odstřihněte špičku, aby vám vznikl otvor o průměru 5 mm.
4
Řapík a okurky naplňte arašídovou směsí a zbytek odložte na dozdobení očí.
5
Plněné housenky a další zvířátka ozdobte dle vaší fantazie zbývajícím ovocem a zeleninou. Tykadla vytvořte ze stonků pažitky.
6
Olivy nakrájejte na malé kousky. Na každou hlavičku dané housenky stříkněte dvě kapky arašídového krému a do nich zapíchněte kousky oliv jako oči.
1
Ovoce a zeleninu dobře omyjte a očistěte. Jablko a pomeranč nakrájejte na plátky. Jablko zakápněte citronovou šťávou, aby nezhnědlo.
2
Okurku nakrájejte na třetiny, ty ještě rozkrojte napůl a vydlabejte semínka. Nakonec je znovu podélně rozkrojte. Řapíkové stonky rozkrojte na třetiny a ty pak rozpulte. Vzniklé lodičky z okurek a řapíku dejte stranou.
3
V misce smíchejte sýr a arašídové máslo. Směs naplňte do jednorázového cukrářského pytlíku a odstřihněte špičku, aby vám vznikl otvor o průměru 5 mm.
4
Řapík a okurky naplňte arašídovou směsí a zbytek odložte na dozdobení očí.
5
Plněné housenky a další zvířátka ozdobte dle vaší fantazie zbývajícím ovocem a zeleninou. Tykadla vytvořte ze stonků pažitky.
6
Olivy nakrájejte na malé kousky. Na každou hlavičku dané housenky stříkněte dvě kapky arašídového krému a do nich zapíchněte kousky oliv jako oči.