1
Omyjte 300 g meruněk. Vypeckujte je a nakrájejte na kostičky velikosti 1 × 1 cm. Meruňky vsypte do misky. K nim přidejte prolisovaný stroužek česneku, najemno nakrájenou šalotku a chilli papričku, nasekanou hrst máty a hrst koriandru.
2
Do salsy vlijte 100 ml pomerančového džusu, promíchejte a dejte vychladit do lednice.
3
Mezitím rozpalte gril a vybalte marinované steaky.
4
Grilujte z obou stran na rozpáleném roštu 5 minut. Hotové je přendejte na tác a posypte připravenou salsou. Ihned podávejte!
1
Omyjte 300 g meruněk. Vypeckujte je a nakrájejte na kostičky velikosti 1 × 1 cm. Meruňky vsypte do misky. K nim přidejte prolisovaný stroužek česneku, najemno nakrájenou šalotku a chilli papričku, nasekanou hrst máty a hrst koriandru.
2
Do salsy vlijte 100 ml pomerančového džusu, promíchejte a dejte vychladit do lednice.
3
Mezitím rozpalte gril a vybalte marinované steaky.
4
Grilujte z obou stran na rozpáleném roštu 5 minut. Hotové je přendejte na tác a posypte připravenou salsou. Ihned podávejte!