1
Plecko odblaňte a očistěte. Nakrájejte na malé kostky.
2
Ve větším hrnci rozpalte olej a maso na něm postupně opečte, aby mělo zlatavou barvu.
3
Maso odložte stranou a ve stejném hrnci si na másle opečte cibuli a česnek, oboje nakrájené na jemno, zasypte červenou paprikou a důkladně promíchejte a opečte s cibulí. Přidejte maso a vše opět dobře zamíchejte, aby se suroviny správně propojily.
4
Přidejte konzervu rajčat a dolijte vývarem, případně vodou a pomalu duste do doby, než maso změkne.
5
Hotové maso vyndejte ven a do omáčky pomalu vmíchejte smetanu, povařte a omáčku rozmixujte do hladka. Maso vrťte zpět do omáčky. Podávejte s kolínky nebo rýží.
1
Plecko odblaňte a očistěte. Nakrájejte na malé kostky.
2
Ve větším hrnci rozpalte olej a maso na něm postupně opečte, aby mělo zlatavou barvu.
3
Maso odložte stranou a ve stejném hrnci si na másle opečte cibuli a česnek, oboje nakrájené na jemno, zasypte červenou paprikou a důkladně promíchejte a opečte s cibulí. Přidejte maso a vše opět dobře zamíchejte, aby se suroviny správně propojily.
4
Přidejte konzervu rajčat a dolijte vývarem, případně vodou a pomalu duste do doby, než maso změkne.
5
Hotové maso vyndejte ven a do omáčky pomalu vmíchejte smetanu, povařte a omáčku rozmixujte do hladka. Maso vrťte zpět do omáčky. Podávejte s kolínky nebo rýží.