Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVepřový bok na šlavěji a česneku s švestkovou omáčkou
Albert logoAlbert logo
  • Vepřový bok na šlavěji a česneku s švestkovou omáčkou

Vepřový bok na šlavěji a česneku s švestkovou omáčkou

Vepřový bok na šlavěji a česneku s švestkovou omáčkou
Snadné
16-30 minut
0/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Vepřový bůček s kostí v celku 2 kg
  • Brambory nové 1,5 kg
  • Česnek 4 strouž.
  • Petrželová nať 1 hrs.
  • Pepř 1 plž
  • Vinný bílý ocet 150 ml
  • Sůl 1 plž
  • Jablko zelené 1 ks
  • Cukr třtinový 200 g
  • Švestky 350 g
  • Šalvěj čerstvá 2 hrs.
  • Meruňky sušené 230 g
  • Voda 100 ml
  • Chilli paprička 1 ks
  • Máslo
  • Vepřový bůček s kostí v celku 2 kg
  • Brambory nové 1,5 kg
  • Česnek 4 strouž.
  • Petrželová nať 1 hrs.
  • Pepř 1 plž
  • Vinný bílý ocet 150 ml
  • Sůl 1 plž
  • Jablko zelené 1 ks
  • Cukr třtinový 200 g
  • Švestky 350 g
  • Šalvěj čerstvá 2 hrs.
  • Meruňky sušené 230 g
  • Voda 100 ml
  • Chilli paprička 1 ks
  • Máslo
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.