ReceptyVepřový bok na šlavěji a česneku s švestkovou omáčkou
Vepřový bok na šlavěji a česneku s švestkovou omáčkou
Snadné
16-30 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Vepřový bůček s kostí v celku 2 kg
Brambory nové 1,5 kg
Česnek 4 strouž.
Petrželová nať 1 hrs.
Pepř 1 plž
Vinný bílý ocet 150 ml
Sůl 1 plž
Jablko zelené 1 ks
Cukr třtinový 200 g
Švestky 350 g
Šalvěj čerstvá 2 hrs.
Meruňky sušené 230 g
Voda 100 ml
Chilli paprička 1 ks
Máslo
Vepřový bůček s kostí v celku 2 kg
Brambory nové 1,5 kg
Česnek 4 strouž.
Petrželová nať 1 hrs.
Pepř 1 plž
Vinný bílý ocet 150 ml
Sůl 1 plž
Jablko zelené 1 ks
Cukr třtinový 200 g
Švestky 350 g
Šalvěj čerstvá 2 hrs.
Meruňky sušené 230 g
Voda 100 ml
Chilli paprička 1 ks
Máslo
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!