1
Zelený chřest opečte dozlatova na pánvi s rozehřátým olivovým olejem. Přidejte sůl a pepř. Po vychladnutí nakrájejte na zhruba 5 cm velké kousky.
2
Vepřové řízky z kýty omyjte a pod fólií rozklepejte dotenka. Ochuťte solí a pepřem.
3
Na každý plátek masa poklaďte plátky salámu, opečený chřest, lístky rozmarýnu a posypte je parmazánem. Každý plátek masa zarolujte a uzavřete pomocí párátek.
4
Závitky na rozpálené pánvi s olivovým olejem opečte do zlatohněda. Během opékání k nim přidejte nadrobno nasekanou cibuli a česnek. Následně maso vyjměte na talíř.
5
K opečené cibuli a česneku přidejte propláchnutý a okapaný bulgur. Dochuťte solí, pepřem a chvíli společně restujte.
6
Přidejte rajčata z konzervy, promíchejte a podlijte horkým vývarem tak, aby byl bulgur pouze mírně přelitý.
7
Stáhněte směs z ohně a bulgur i se šťávou přendejte do zapékací mísy. Rovnoměrně jej rozprostřete a položte na něj vepřové závitky.
8
Pečte ve vyhřáté troubě na 200 °C přibližně 20 minut.
1
Zelený chřest opečte dozlatova na pánvi s rozehřátým olivovým olejem. Přidejte sůl a pepř. Po vychladnutí nakrájejte na zhruba 5 cm velké kousky.
2
Vepřové řízky z kýty omyjte a pod fólií rozklepejte dotenka. Ochuťte solí a pepřem.
3
Na každý plátek masa poklaďte plátky salámu, opečený chřest, lístky rozmarýnu a posypte je parmazánem. Každý plátek masa zarolujte a uzavřete pomocí párátek.
4
Závitky na rozpálené pánvi s olivovým olejem opečte do zlatohněda. Během opékání k nim přidejte nadrobno nasekanou cibuli a česnek. Následně maso vyjměte na talíř.
5
K opečené cibuli a česneku přidejte propláchnutý a okapaný bulgur. Dochuťte solí, pepřem a chvíli společně restujte.
6
Přidejte rajčata z konzervy, promíchejte a podlijte horkým vývarem tak, aby byl bulgur pouze mírně přelitý.
7
Stáhněte směs z ohně a bulgur i se šťávou přendejte do zapékací mísy. Rovnoměrně jej rozprostřete a položte na něj vepřové závitky.
8
Pečte ve vyhřáté troubě na 200 °C přibližně 20 minut.