1
Maso a cibuli dejte do mísy, zalijte olejem a octem a rukou dobře promíchejte. Osolte a opepřete a dejte na 10 minut do lednice. Můžete ale začít už ráno nebo i den předem.
2
Rozpalte gril a pusťte se do špízu. Na jednotlivé jehlice nebo špejle předem namočené do vody napíchněte vždy maso, cibuli, čabajku a kousek papriky. Končit byste měli masem. Osolte a opepřete.
3
Grilujte z obou stran přibližně 7 minut. Na povrchu by měly mít špízy opečenou kůrku a uvnitř by mělo být hezky šťavnaté.
1
Maso a cibuli dejte do mísy, zalijte olejem a octem a rukou dobře promíchejte. Osolte a opepřete a dejte na 10 minut do lednice. Můžete ale začít už ráno nebo i den předem.
2
Rozpalte gril a pusťte se do špízu. Na jednotlivé jehlice nebo špejle předem namočené do vody napíchněte vždy maso, cibuli, čabajku a kousek papriky. Končit byste měli masem. Osolte a opepřete.
3
Grilujte z obou stran přibližně 7 minut. Na povrchu by měly mít špízy opečenou kůrku a uvnitř by mělo být hezky šťavnaté.