1
Quinou uvařte v osolené vodě podle instrukcí na obalu, občas ochutnejte proto, aby se nerozvařila. Pokud nějaká voda přebývá, slijte ji.
2
Na pánvi si opečte nakrájenou slaninu, přidejte máslo a cibuli a nechte lehce zabarvit. Přidejte quinou tak, aby byla bohatá na směs s cibulkou a doplňte o velkou hrst nasekané petrželky. Dochutťe solí a pepřem.
3
Zelené fazolky (čerstvé nebo mražené) lehce povařte. Slijte a odložte. Pokud je potřeba, tak pokrájejte na menší kousky.
4
Plec nakrájíte na válečky, opečte na barvu na pánvi a dodělejte v troubě na 200 °C asi 20 minut. Maso musí zůstat šťavnaté. K masu do trouby přidejte i cherry rajčata, aby se opekla. Quinou prohřejte a vmíchejte lehce povařené a nakrájené fazolky. Na talíř přidejte opečené cherry rajčátka.
1
Quinou uvařte v osolené vodě podle instrukcí na obalu, občas ochutnejte proto, aby se nerozvařila. Pokud nějaká voda přebývá, slijte ji.
2
Na pánvi si opečte nakrájenou slaninu, přidejte máslo a cibuli a nechte lehce zabarvit. Přidejte quinou tak, aby byla bohatá na směs s cibulkou a doplňte o velkou hrst nasekané petrželky. Dochutťe solí a pepřem.
3
Zelené fazolky (čerstvé nebo mražené) lehce povařte. Slijte a odložte. Pokud je potřeba, tak pokrájejte na menší kousky.
4
Plec nakrájíte na válečky, opečte na barvu na pánvi a dodělejte v troubě na 200 °C asi 20 minut. Maso musí zůstat šťavnaté. K masu do trouby přidejte i cherry rajčata, aby se opekla. Quinou prohřejte a vmíchejte lehce povařené a nakrájené fazolky. Na talíř přidejte opečené cherry rajčátka.