1
Na křenovou majonézu smíchejte majonézu a strouhaný křen v míse a dejte do chladu. Případně podle chuti osolte a opepřete.
2
Pak si připravte řízky. Nasekané tymiánové lístky, nasekanou petrželku, strouhanku, sůl a pepř smíchejte v míse.
3
Řízky z vepřové kýty potřete z obou stran dijonskou hořčicí, a pak je obalte v bylinkové strouhance.
4
Smažte z obou stran pomalu ve vyšší vrstvě oleje zhruba 6 minut.
1
Na křenovou majonézu smíchejte majonézu a strouhaný křen v míse a dejte do chladu. Případně podle chuti osolte a opepřete.
2
Pak si připravte řízky. Nasekané tymiánové lístky, nasekanou petrželku, strouhanku, sůl a pepř smíchejte v míse.
3
Řízky z vepřové kýty potřete z obou stran dijonskou hořčicí, a pak je obalte v bylinkové strouhance.
4
Smažte z obou stran pomalu ve vyšší vrstvě oleje zhruba 6 minut.