ReceptyVepřové řízky s tymiánem a křenovou majonézou
Vepřové řízky s tymiánem a křenovou majonézou
Snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Vánoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení
1 porcí
Tymián čerstvý 1 plž
Petržel hladkolistá 2 plž
Strouhanka 85 g
Sůl
Pepř
Hořčice dijonská 1 plž
Olej slunečnicový
Fazolky zelené 300 g
Citron
Majonéza 150 g
Křen strouhaný 70 g
Vepřové maso na řízky 720 g
Tymián čerstvý 1 plž
Petržel hladkolistá 2 plž
Strouhanka 85 g
Sůl
Pepř
Hořčice dijonská 1 plž
Olej slunečnicový
Fazolky zelené 300 g
Citron
Majonéza 150 g
Křen strouhaný 70 g
Vepřové maso na řízky 720 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!