1
Předehřejte troubu na 180°C. Plátky masa poprašte moukou a přebytky oklepněte. Ve velké pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje a plátky opečte 2 minuty z každé strany, aby trochu zezlátly. Naskládejte je do pekáčku.
2
Do pánve přilijte zbylý olej a opečte na něm fenykl, cibuli, slaninu, stačí 3–4 minuty. Na poslední minutu přihoďte česnek. Pak vlijte víno a ocet. Nechte asi 4 minuty vařit, aby se objem tekutiny zredukoval na polovinu.
3
Přidejte rajčata, rozmarýn, tymián, cukr, skořici, osolte, opepřete a přiveďte k varu. Omáčkou přelijte řízky v pekáči a pečte 45 minut, až maso změkne. Pak přidejte olivy a nechte chvíli prohřát. Posypte petrželkou a podávejte s polentou či bramborovou kaší.
1
Předehřejte troubu na 180°C. Plátky masa poprašte moukou a přebytky oklepněte. Ve velké pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje a plátky opečte 2 minuty z každé strany, aby trochu zezlátly. Naskládejte je do pekáčku.
2
Do pánve přilijte zbylý olej a opečte na něm fenykl, cibuli, slaninu, stačí 3–4 minuty. Na poslední minutu přihoďte česnek. Pak vlijte víno a ocet. Nechte asi 4 minuty vařit, aby se objem tekutiny zredukoval na polovinu.
3
Přidejte rajčata, rozmarýn, tymián, cukr, skořici, osolte, opepřete a přiveďte k varu. Omáčkou přelijte řízky v pekáči a pečte 45 minut, až maso změkne. Pak přidejte olivy a nechte chvíli prohřát. Posypte petrželkou a podávejte s polentou či bramborovou kaší.