1
Brambory se slupkou rozkrojte napůl a vařte 10 minut v osolené vodě. Rozložte je na plech, promíchejte s olivovým olejem a v troubě na 180 °C pečte 15 minut.
2
Z chřestových výhonků odstraňte tvrdé konce (2–3 cm) a vařte 3 minuty v osolené vodě. Poté sceďte.
3
Ředkvičky nakrájejte na kolečka. Hrášek vyloupejte, ale na ozdobu odložte pár rozpůlených lusků. Smíchejte s chřestem, špenátem, vychladlými bramborami a citronovou šťávou. Podle chuti osolte a opepřete.
4
Maso očistěte a lehce naklepejte. V pánvi rozehřejte slunečnicový olej a maso z obou stran restujte 8–10 minut. Osolte, opepřete a pokapejte bazalkovým pestem. Ozdobte lístky máty a řeřichou.
1
Brambory se slupkou rozkrojte napůl a vařte 10 minut v osolené vodě. Rozložte je na plech, promíchejte s olivovým olejem a v troubě na 180 °C pečte 15 minut.
2
Z chřestových výhonků odstraňte tvrdé konce (2–3 cm) a vařte 3 minuty v osolené vodě. Poté sceďte.
3
Ředkvičky nakrájejte na kolečka. Hrášek vyloupejte, ale na ozdobu odložte pár rozpůlených lusků. Smíchejte s chřestem, špenátem, vychladlými bramborami a citronovou šťávou. Podle chuti osolte a opepřete.
4
Maso očistěte a lehce naklepejte. V pánvi rozehřejte slunečnicový olej a maso z obou stran restujte 8–10 minut. Osolte, opepřete a pokapejte bazalkovým pestem. Ozdobte lístky máty a řeřichou.