Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVepřové plátky s barevným jarním salátem
Albert logoAlbert logo

Vepřové plátky s barevným jarním salátem

Vepřové plátky s barevným jarním salátem
Velmi snadné
16-30 minut
5/5
Bezlepkové
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Chřest zelený 100 g
  • Brambory 500 g
  • Olej olivový 1 plž
  • Ředkvičky 1 svaz.
  • Hrášek 200 g
  • Baby špenát 300 g
  • Citronová šťáva 1 plž
  • Vepřová pečeně s kostí 600 g
  • Pesto bazalkové 4 plž
  • Olej slunečnicový 1 plž
  • Pepř
  • Máta 1 snít.
  • Sůl
  • Řeřicha
  • Chřest zelený 100 g
  • Brambory 500 g
  • Olej olivový 1 plž
  • Ředkvičky 1 svaz.
  • Hrášek 200 g
  • Baby špenát 300 g
  • Citronová šťáva 1 plž
  • Vepřová pečeně s kostí 600 g
  • Pesto bazalkové 4 plž
  • Olej slunečnicový 1 plž
  • Pepř
  • Máta 1 snít.
  • Sůl
  • Řeřicha

Příprava

1
Brambory se slupkou rozkrojte napůl a vařte 10 minut v osolené vodě. Rozložte je na plech, promíchejte s olivovým olejem a v troubě na 180 °C pečte 15 minut.
2
Z chřestových výhonků odstraňte tvrdé konce (2–3 cm) a vařte 3 minuty v osolené vodě. Poté sceďte.
3
Ředkvičky nakrájejte na kolečka. Hrášek vyloupejte, ale na ozdobu odložte pár rozpůlených lusků. Smíchejte s chřestem, špenátem, vychladlými bramborami a citronovou šťávou. Podle chuti osolte a opepřete.
4
Maso očistěte a lehce naklepejte. V pánvi rozehřejte slunečnicový olej a maso z obou stran restujte 8–10 minut. Osolte, opepřete a pokapejte bazalkovým pestem. Ozdobte lístky máty a řeřichou.
1
Brambory se slupkou rozkrojte napůl a vařte 10 minut v osolené vodě. Rozložte je na plech, promíchejte s olivovým olejem a v troubě na 180 °C pečte 15 minut.
2
Z chřestových výhonků odstraňte tvrdé konce (2–3 cm) a vařte 3 minuty v osolené vodě. Poté sceďte.
3
Ředkvičky nakrájejte na kolečka. Hrášek vyloupejte, ale na ozdobu odložte pár rozpůlených lusků. Smíchejte s chřestem, špenátem, vychladlými bramborami a citronovou šťávou. Podle chuti osolte a opepřete.
4
Maso očistěte a lehce naklepejte. V pánvi rozehřejte slunečnicový olej a maso z obou stran restujte 8–10 minut. Osolte, opepřete a pokapejte bazalkovým pestem. Ozdobte lístky máty a řeřichou.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 2 dny

Od 27.11.2024 do 03.12.2024

Platný ještě 30 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 23 dní

Od 20.11.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 2 dny

Od 27.11.2024 do 03.12.2024

Platný ještě 2 dny

Od 13.11.2024 do 03.12.2024

Platný ještě 30 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 2 dny

Od 20.11.2024 do 03.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.