1
Dobře propláchnutou pohanku zalijte dvojnásobným množstvím vody, osolte a vařte 5 minut. Poté odstavte a nechte zakryté 15 minut odstát.
2
Zelí nakrájejte nebo nastrouhejte na nudličky, mrkev nastrouhejte na hrubším struhadle a mandle nasekejte nahrubo. Vše dejte do mísy s 1 hrstí najemno nasekané mrkvové natě a rozinkami.
3
Medailonky osolte, opepřete a opečte na slunečnicovém oleji na grilu nebo v pánvi, z každé strany 2–3 minuty.
4
V misce vyšlehejte olivový olej s hořčicí, octem, medem, solí a pepřem. Zálivku vlijte k salátu a promíchejte.
5
Medailonky servírujte na salátu, ještě je zasypte pár lístky mrkvové natě.
1
Dobře propláchnutou pohanku zalijte dvojnásobným množstvím vody, osolte a vařte 5 minut. Poté odstavte a nechte zakryté 15 minut odstát.
2
Zelí nakrájejte nebo nastrouhejte na nudličky, mrkev nastrouhejte na hrubším struhadle a mandle nasekejte nahrubo. Vše dejte do mísy s 1 hrstí najemno nasekané mrkvové natě a rozinkami.
3
Medailonky osolte, opepřete a opečte na slunečnicovém oleji na grilu nebo v pánvi, z každé strany 2–3 minuty.
4
V misce vyšlehejte olivový olej s hořčicí, octem, medem, solí a pepřem. Zálivku vlijte k salátu a promíchejte.
5
Medailonky servírujte na salátu, ještě je zasypte pár lístky mrkvové natě.