Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVepřové maso po čínsku s vaječnou rýží
Albert logoAlbert logo
  • Vepřové maso po čínsku s vaječnou rýží

Vepřové maso po čínsku s vaječnou rýží

Vepřové maso po čínsku s vaječnou rýží
Snadné
31-45 minut
0/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Koření čínské 1 plž
  • Rýže 225 g
  • Sojová omáčka 1 plž
  • Vepřové medailonky 420 g
  • Med 2 plž
  • Voda 150 ml
  • Olej slunečnicový 1 plž
  • Vejce 1 ks
  • Škrob kukuřičný 1 plž
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Hrášek mražený 200 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Koření čínské 1 plž
  • Rýže 225 g
  • Sojová omáčka 1 plž
  • Vepřové medailonky 420 g
  • Med 2 plž
  • Voda 150 ml
  • Olej slunečnicový 1 plž
  • Vejce 1 ks
  • Škrob kukuřičný 1 plž
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Hrášek mražený 200 g
  • Sůl
  • Pepř
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.