1
Rýži uvařte dle návodu na obalu.
2
V pánvi s nepřilnavým povrchem rozpalte půl lžíce oleje.
3
Pak na ni vylijte vajíčko promíchané s vodou a krouživým pohybem jej nechte rozprostřít po celé pánvi a 1 minutu opékejte.
4
Obraťte ve vzduchu jako palačinku a opečte 1 minutu z druhé strany. Přendejte na talíř.
5
Do pánve přidejte druhou polovinu oleje. Vsypte cibuli a opékejte 3–4 minuty, dokud nezačne hnědnout, přidejte česnek, vepřové maso, kari koření a kečup, promíchejte a opečte maso.
6
Přidejte hrášek a nechte jej rozmrazit. Nakonec přidejte rýži, maso a 100 ml vody a vařte dalších 5–6 minut. Všechno by se mělo krásně ohřát, změknout a rýže zabarvit do žluta kari kořením.
7
Těsně před koncem pokrájejte omeletu na proužky a spolu se sójovou omáčkou je přidejte k rýži.
1
Rýži uvařte dle návodu na obalu.
2
V pánvi s nepřilnavým povrchem rozpalte půl lžíce oleje.
3
Pak na ni vylijte vajíčko promíchané s vodou a krouživým pohybem jej nechte rozprostřít po celé pánvi a 1 minutu opékejte.
4
Obraťte ve vzduchu jako palačinku a opečte 1 minutu z druhé strany. Přendejte na talíř.
5
Do pánve přidejte druhou polovinu oleje. Vsypte cibuli a opékejte 3–4 minuty, dokud nezačne hnědnout, přidejte česnek, vepřové maso, kari koření a kečup, promíchejte a opečte maso.
6
Přidejte hrášek a nechte jej rozmrazit. Nakonec přidejte rýži, maso a 100 ml vody a vařte dalších 5–6 minut. Všechno by se mělo krásně ohřát, změknout a rýže zabarvit do žluta kari kořením.
7
Těsně před koncem pokrájejte omeletu na proužky a spolu se sójovou omáčkou je přidejte k rýži.