Na pánvi s rozehřátým olejem krátce opečte česnek, přidejte osolené vepřové kotlety a opékejte je 6 minut z každé strany, až budou propečené a měkké.
2
Mezitím promíchejte vývar s marmeládou a tymiánem. Opečené kotlety přemístěte z pánve na nahřátý talíř. Z pánve slijte olej, nalijte do ní ochucený vývar a vařte do mírného zhoustnutí. Kotlety vraťte do pánve, promíchejte s omáčkou a podávejte s rýží či vařenou zeleninou.
1
Na pánvi s rozehřátým olejem krátce opečte česnek, přidejte osolené vepřové kotlety a opékejte je 6 minut z každé strany, až budou propečené a měkké.
2
Mezitím promíchejte vývar s marmeládou a tymiánem. Opečené kotlety přemístěte z pánve na nahřátý talíř. Z pánve slijte olej, nalijte do ní ochucený vývar a vařte do mírného zhoustnutí. Kotlety vraťte do pánve, promíchejte s omáčkou a podávejte s rýží či vařenou zeleninou.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!