1
Troubu rozehřejte na 180°C. Koleno v sáčku vložte do pekáčku a pečte 20 minut. Hlávku zelí nakrájejte na tenké plátky a vložte do větší mísy. Jablko zbavte slupky i jádřinců a nakrájejte na menší kostičky. Mrkev a celer oloupejte a nastrouhejte na hrubém struhadle. Křen očistěte a nastrouhejte na jemném struhadle a poté vše přidejte k zelí do velké mísy. Navrch poklaďte vlašské ořechy.
2
V menší misce smíchejte všechny ingredience na zálivku a dobře ji promíchejte. Nezapomeňte dochutit solí a pepřem. Zálivku nalijte na salát a dokonale promíchejte, aby se dostala ke každému kousku.
3
Koleno vytáhněte z trouby, vyndejte ze sáčku a nožem nakrojte kůži do mřížky. Vložte dopéct do trouby na 20-30 minut pod grilem, aby se vytvořila křupavá krusta. Po upečení vytáhněte z trouby, naporcujte a podávejte se zelným salátem.
1
Troubu rozehřejte na 180°C. Koleno v sáčku vložte do pekáčku a pečte 20 minut. Hlávku zelí nakrájejte na tenké plátky a vložte do větší mísy. Jablko zbavte slupky i jádřinců a nakrájejte na menší kostičky. Mrkev a celer oloupejte a nastrouhejte na hrubém struhadle. Křen očistěte a nastrouhejte na jemném struhadle a poté vše přidejte k zelí do velké mísy. Navrch poklaďte vlašské ořechy.
2
V menší misce smíchejte všechny ingredience na zálivku a dobře ji promíchejte. Nezapomeňte dochutit solí a pepřem. Zálivku nalijte na salát a dokonale promíchejte, aby se dostala ke každému kousku.
3
Koleno vytáhněte z trouby, vyndejte ze sáčku a nožem nakrojte kůži do mřížky. Vložte dopéct do trouby na 20-30 minut pod grilem, aby se vytvořila křupavá krusta. Po upečení vytáhněte z trouby, naporcujte a podávejte se zelným salátem.