Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVepřové koleno sous vide se zelným salátem
Albert logoAlbert logo

Vepřové koleno sous vide se zelným salátem

Vepřové koleno sous vide se zelným salátem
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Sous Vide
Hlavní chod

Ingredience

Složení
6 porcí
  • Vepřové koleno sous-vide
  • Zelí bílé 1/2 ks
  • Jablko 1 ks
  • Mrkev 2 ks
  • Křen čerstvý 3 cm
  • Celer 1/2 ks
  • Olej olivový 50 ml
  • Hořčice dijonská 1 člž
  • Vlašské ořechy 1 hrs.
  • Med 1 plž
  • Citronová šťáva 15 ml
  • Sůl
  • Pepř
  • Vepřové koleno sous-vide
  • Zelí bílé 1/2 ks
  • Jablko 1 ks
  • Mrkev 2 ks
  • Křen čerstvý 3 cm
  • Celer 1/2 ks
  • Olej olivový 50 ml
  • Hořčice dijonská 1 člž
  • Vlašské ořechy 1 hrs.
  • Med 1 plž
  • Citronová šťáva 15 ml
  • Sůl
  • Pepř
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.