Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVepřové koleno, celerové pyré a glazované šalotky
Albert logoAlbert logo
  • Vepřové koleno, celerové pyré a glazované šalotky

Vepřové koleno, celerové pyré a glazované šalotky

Pečené koleno Albert Excellent, předpřipravené metodou sous vide, budete mít hotové v cuku letu. Stačí ho totiž jen krátce dopéct v troubě. Hodí se nejen k silvestrovské oslavě, ale také třeba na novoroční oběd.
Vepřové koleno, celerové pyré a glazované šalotky
Velmi snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Vánoce
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Vepřové koleno sous-vide 1 ks
  • Česnek 3 strouž.
  • Olej olivový 1 plž
  • Cibule šalotka 300 g
  • Cukr třtinový 2 plž
  • Celer 500 g
  • Červené víno 100 ml
  • Balzamikový ocet 4 plž
  • Sůl
  • Tymián čerstvý 1 plž
  • Brambory typu C 300 g
  • Smetana ke šlehání 100 ml
  • Máslo 65 g
  • Vepřové koleno sous-vide 1 ks
  • Česnek 3 strouž.
  • Olej olivový 1 plž
  • Cibule šalotka 300 g
  • Cukr třtinový 2 plž
  • Celer 500 g
  • Červené víno 100 ml
  • Balzamikový ocet 4 plž
  • Sůl
  • Tymián čerstvý 1 plž
  • Brambory typu C 300 g
  • Smetana ke šlehání 100 ml
  • Máslo 65 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.