ReceptyVepřové koleno, celerové pyré a glazované šalotky
Vepřové koleno, celerové pyré a glazované šalotky
Pečené koleno Albert Excellent, předpřipravené metodou sous vide, budete mít hotové v cuku letu. Stačí ho totiž jen krátce dopéct v troubě. Hodí se nejen k silvestrovské oslavě, ale také třeba na novoroční oběd.
Velmi snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Vánoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Vepřové koleno sous-vide 1 ks
Česnek 3 strouž.
Olej olivový 1 plž
Cibule šalotka 300 g
Cukr třtinový 2 plž
Celer 500 g
Červené víno 100 ml
Balzamikový ocet 4 plž
Sůl
Tymián čerstvý 1 plž
Brambory typu C 300 g
Smetana ke šlehání 100 ml
Máslo 65 g
Vepřové koleno sous-vide 1 ks
Česnek 3 strouž.
Olej olivový 1 plž
Cibule šalotka 300 g
Cukr třtinový 2 plž
Celer 500 g
Červené víno 100 ml
Balzamikový ocet 4 plž
Sůl
Tymián čerstvý 1 plž
Brambory typu C 300 g
Smetana ke šlehání 100 ml
Máslo 65 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!