Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyVepřové karbanátky z mletého masa s parmazánem
Albert logoAlbert logo
  • Vepřové karbanátky z mletého masa s parmazánem

Vepřové karbanátky z mletého masa s parmazánem

Už jste někdy měli karbanátky z mletého masa na italský způsob? Tak do toho.
Vepřové karbanátky z mletého masa s parmazánem
Snadné
16-30 minut
0/5
Italská
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Americké brambory 450 g
  • Strouhanka 50 g
  • Mleté maso vepřové 500 g
  • Petržel hladkolistá 2 plž
  • Česnek 1 strouž.
  • Citronová kůra 1 ks
  • Sůl
  • Parmazán 50 g
  • Rukola 100 g
  • Pepř
  • Rajčata cherry 100 g
  • Olej olivový 2 plž
  • Americké brambory 450 g
  • Strouhanka 50 g
  • Mleté maso vepřové 500 g
  • Petržel hladkolistá 2 plž
  • Česnek 1 strouž.
  • Citronová kůra 1 ks
  • Sůl
  • Parmazán 50 g
  • Rukola 100 g
  • Pepř
  • Rajčata cherry 100 g
  • Olej olivový 2 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.