ReceptyVepřové karbanátky z mletého masa s parmazánem
Vepřové karbanátky z mletého masa s parmazánem
Už jste někdy měli karbanátky z mletého masa na italský způsob? Tak do toho.
Snadné
16-30 minut
0/5
Italská
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Americké brambory 450 g
Strouhanka 50 g
Mleté maso vepřové 500 g
Petržel hladkolistá 2 plž
Česnek 1 strouž.
Citronová kůra 1 ks
Sůl
Parmazán 50 g
Rukola 100 g
Pepř
Rajčata cherry 100 g
Olej olivový 2 plž
Americké brambory 450 g
Strouhanka 50 g
Mleté maso vepřové 500 g
Petržel hladkolistá 2 plž
Česnek 1 strouž.
Citronová kůra 1 ks
Sůl
Parmazán 50 g
Rukola 100 g
Pepř
Rajčata cherry 100 g
Olej olivový 2 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!