1
Troubu předehřejte na 180–200 °C , na plech vyložený pečicím papírem nasypte americké brambory a podle návodu na obalu je upečte.
2
Strouhanku, 2 lžíce studené vody, mleté maso, petrželku, česnek, citronovou kůru a parmazán smíchejte v míse, dobře ochuťte solí a pepřem, a pak z hmoty vytvořte 4 karbanátky.
3
Olej zahřejte v pánvi, a pak na něm 7 minut z každé strany opečte karbanátky.
4
Servírujte s bramborami, případně se salátem z rukoly a cherry rajčat.
1
Troubu předehřejte na 180–200 °C , na plech vyložený pečicím papírem nasypte americké brambory a podle návodu na obalu je upečte.
2
Strouhanku, 2 lžíce studené vody, mleté maso, petrželku, česnek, citronovou kůru a parmazán smíchejte v míse, dobře ochuťte solí a pepřem, a pak z hmoty vytvořte 4 karbanátky.
3
Olej zahřejte v pánvi, a pak na něm 7 minut z každé strany opečte karbanátky.
4
Servírujte s bramborami, případně se salátem z rukoly a cherry rajčat.