Každý jeden vepřový medailonek obalte plátkem slaniny. Rozpalte 1 lžíci olivového oleje a obalené medailonky na něm 3–4 minuty osmažte z každé strany. Dejte stranou a udržujte teplé. Zbytek oleje rozpalte ve velké pánvi, přidejte fazolky a kapary a opékejte 2–3 minuty. Vlijte vývar, vmíchejte citronovou šťávu i kůru a vařte další 3–4 minuty nebo dokud omáčka nezhoustne. Poté přidejte rajčata, vše osolte a opepřete, vraťte do pánve i maso, prohřejte a podávejte.
2
TIP: Nejlepší přílohou k pokrmu je kaše, kuskus nebo vařené či pečené brambory.
1
Každý jeden vepřový medailonek obalte plátkem slaniny. Rozpalte 1 lžíci olivového oleje a obalené medailonky na něm 3–4 minuty osmažte z každé strany. Dejte stranou a udržujte teplé. Zbytek oleje rozpalte ve velké pánvi, přidejte fazolky a kapary a opékejte 2–3 minuty. Vlijte vývar, vmíchejte citronovou šťávu i kůru a vařte další 3–4 minuty nebo dokud omáčka nezhoustne. Poté přidejte rajčata, vše osolte a opepřete, vraťte do pánve i maso, prohřejte a podávejte.
2
TIP: Nejlepší přílohou k pokrmu je kaše, kuskus nebo vařené či pečené brambory.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!