1
Troubu předehřejte na 200 °C.
2
Připravte si bylinkovou pastu: všechny potřebné ingredience smíchejte v míse a dejte stranou.
3
Vepřovou plec omyjte, osušte a ostrým nožem maso rozřízněte jako knihu. Poté ho potřete bylinkovou pastou a zarolujte, ze všech stran pořádně osolte, položte na bůček a obtočte jím roládu. Svažte kuchyňským provázkem a dejte na pekáč.
4
Pečte 15 minut, pak teplotu snižte na 170 °C a pečte asi 3 hodiny nebo dokud maso nebude měkké. Podávejte nakrájené na plátky, chcete-li, doplňte hořčicí.
1
Troubu předehřejte na 200 °C.
2
Připravte si bylinkovou pastu: všechny potřebné ingredience smíchejte v míse a dejte stranou.
3
Vepřovou plec omyjte, osušte a ostrým nožem maso rozřízněte jako knihu. Poté ho potřete bylinkovou pastou a zarolujte, ze všech stran pořádně osolte, položte na bůček a obtočte jím roládu. Svažte kuchyňským provázkem a dejte na pekáč.
4
Pečte 15 minut, pak teplotu snižte na 170 °C a pečte asi 3 hodiny nebo dokud maso nebude měkké. Podávejte nakrájené na plátky, chcete-li, doplňte hořčicí.