Na velký hlad vyzrajete receptem z vepřové plece se smetanovo-citronovou omáčkou. Zasytí vás lahodné šťavnaté maso doplněné bramborami vařenými ve slupce.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 150 g
Brambory gurmánské 500 g
Mouka hladká 150 g
Česnek sušený 1/2 člž
Sůl 3 člž
Pepř 1 člž
Vepřová plec 4 ks
Bazalka sušená 1 člž
Bílé víno 100 ml
Citronová kůra 2 člž
Citronová šťáva 3 plž
Smetana na vaření 125 ml
Česnek 1 strouž.
Máslo 150 g
Brambory gurmánské 500 g
Mouka hladká 150 g
Česnek sušený 1/2 člž
Sůl 3 člž
Pepř 1 člž
Vepřová plec 4 ks
Bazalka sušená 1 člž
Bílé víno 100 ml
Citronová kůra 2 člž
Citronová šťáva 3 plž
Smetana na vaření 125 ml
Česnek 1 strouž.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!