1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Rozpalte olej a maso na něm zprudka opečte ze všech stran.
3
V misce smíchejte med s pomerančovou šťávou, rozmarýnem, džemem a horčici. Maso směsí potřete, přendejte do pekáčku, podlijte 100 ml vývaru a pod alobalem pečte 20 minut.
4
Odkryjte a ještě pět minut dopečte. Maso vyjměte a na sporáku výpek podlijte pivem a zbylým vývarem. Zredukujte do zhoustnutí, přidejte máslo a míchejte do zjemnění.
5
Hotovou pečeni krájejte na plátky, podávejte s omáčkou, posypané petrželkou.
1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Rozpalte olej a maso na něm zprudka opečte ze všech stran.
3
V misce smíchejte med s pomerančovou šťávou, rozmarýnem, džemem a horčici. Maso směsí potřete, přendejte do pekáčku, podlijte 100 ml vývaru a pod alobalem pečte 20 minut.
4
Odkryjte a ještě pět minut dopečte. Maso vyjměte a na sporáku výpek podlijte pivem a zbylým vývarem. Zredukujte do zhoustnutí, přidejte máslo a míchejte do zjemnění.
5
Hotovou pečeni krájejte na plátky, podávejte s omáčkou, posypané petrželkou.