Dopřejte masu čas a naložte ho minimálně den předem, ať se pořádně rozleží.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Rozmarýn čerstvý 2 snít.
Tymián čerstvý 2 snít.
Olej slunečnicový 2 plž
Pepř
Sůl
Voda 200 ml
Vepřová pečeně 800 g
Rozmarýn čerstvý 2 snít.
Tymián čerstvý 2 snít.
Olej slunečnicový 2 plž
Pepř
Sůl
Voda 200 ml
Vepřová pečeně 800 g
Příprava
1
Rozmarýn a tymián nakrájejte najemno. Očištěné maso vložte do marinády z oleje, soli, pepře a nakrájených bylinek. Dejte do lednice a nechte do druhého dne uležet.
2
Druhý den orestujte maso ze všech stran na pánvi, aby se zatáhlo. Poté vložte i se zbylou marinádou do pekáče vymazaného olejem. Maso podlijte vodou a pečte dozlatova v troubě vyhřáté na 190 °C po dobu asi 60 minut. Ozdobte čerstvým rozmarýnem a tymiánem.
1
Rozmarýn a tymián nakrájejte najemno. Očištěné maso vložte do marinády z oleje, soli, pepře a nakrájených bylinek. Dejte do lednice a nechte do druhého dne uležet.
2
Druhý den orestujte maso ze všech stran na pánvi, aby se zatáhlo. Poté vložte i se zbylou marinádou do pekáče vymazaného olejem. Maso podlijte vodou a pečte dozlatova v troubě vyhřáté na 190 °C po dobu asi 60 minut. Ozdobte čerstvým rozmarýnem a tymiánem.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!