ReceptyVoňavá vepřová pečeně na česneku s rozmarýnem a kuskusem
Voňavá vepřová pečeně na česneku s rozmarýnem a kuskusem
Voňavá pečeně plná bylinek je jako stvořená pro sváteční, třeba velikonoční oběd. Doplňte ji místo tradičních brambor nebo knedlíku voňavým kuskusem.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Sváteční
Hlavní chod
Ingredience
Složení
6 porcí
Rozmarýn čerstvý 1 svaz.
Cibule šalotka 2 ks
Vepřová pečeně 1 kg
Česnek 7 strouž.
Olej olivový 2 plž
Vývar 250 ml
Kuskus 300 g
Cibulka jarní 3 ks
Žampiony 150 g
Olej slunečnicový 2 plž
Sůl
Špenát čerstvý 150 g
Pepř
Rozmarýn čerstvý 1 svaz.
Cibule šalotka 2 ks
Vepřová pečeně 1 kg
Česnek 7 strouž.
Olej olivový 2 plž
Vývar 250 ml
Kuskus 300 g
Cibulka jarní 3 ks
Žampiony 150 g
Olej slunečnicový 2 plž
Sůl
Špenát čerstvý 150 g
Pepř
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!