1
Maso nakrájejte na kostky. Přidejte sůl, koření, jehličky rozmarýnu a oloupaný česnek. Promícheje a dvakrát pomelte na masovém mlýnku.
2
K masu v míse přilijte víno a dobře rukama prohněťte, aby se tuk rovnoměrně rozmístil a spojil s masem. Nakonec vmíchejte brusinky.
3
Rozdělte směs na 2 části. Na dostatečně velký obdélník alobalu naskládejte těsně vedle sebe polovinu plátků slaniny a doprostřed nich navršte pruh z půlky směsi na paštiku. Vytvarujte do válečku a zabalte do alobalu. Druhou paštiku vytvořte stejně.
4
Položte do pekáče, zalijte hrnkem vody a pečte při teplotě 160°C 1,5 hodiny.
1
Maso nakrájejte na kostky. Přidejte sůl, koření, jehličky rozmarýnu a oloupaný česnek. Promícheje a dvakrát pomelte na masovém mlýnku.
2
K masu v míse přilijte víno a dobře rukama prohněťte, aby se tuk rovnoměrně rozmístil a spojil s masem. Nakonec vmíchejte brusinky.
3
Rozdělte směs na 2 části. Na dostatečně velký obdélník alobalu naskládejte těsně vedle sebe polovinu plátků slaniny a doprostřed nich navršte pruh z půlky směsi na paštiku. Vytvarujte do válečku a zabalte do alobalu. Druhou paštiku vytvořte stejně.
4
Položte do pekáče, zalijte hrnkem vody a pečte při teplotě 160°C 1,5 hodiny.