1
Nadrobno pokrájené žampiony a šalotku restujte na másle s bylinkami, solí a pepřem do odpaření tekutiny z hub.
2
Na oleji zprudka zatáhněte maso, osolte, opepřete a potřete hořčicí.
3
Na potravinovou fólii vyskládejte slaninové lůžko, poklaďte žampiony, vložte maso a zabalte do válečku. Vložte na 20 minut do lednice.
4
Troubu předehřejte na 180 °C.
5
Rozbalte listové těsto, kraje pomažte žloutkem. Z masa opatrně sejměte fólii a zabalte do těsta. Pevně uzavřete ze všech stran a zalepte vajíčkem. Pečte 20 minut.
1
Nadrobno pokrájené žampiony a šalotku restujte na másle s bylinkami, solí a pepřem do odpaření tekutiny z hub.
2
Na oleji zprudka zatáhněte maso, osolte, opepřete a potřete hořčicí.
3
Na potravinovou fólii vyskládejte slaninové lůžko, poklaďte žampiony, vložte maso a zabalte do válečku. Vložte na 20 minut do lednice.
4
Troubu předehřejte na 180 °C.
5
Rozbalte listové těsto, kraje pomažte žloutkem. Z masa opatrně sejměte fólii a zabalte do těsta. Pevně uzavřete ze všech stran a zalepte vajíčkem. Pečte 20 minut.