Recept jako stvořený k víkendovému obědu. Pro získání moderního twistu české klasiky jsme švestkovou omáčku vylepšili čerstvými fíky. Jako přílohu zvolte bramborový knedlík či šťouchané brambory.
Snadné
31-45 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Švestky 500 g
Voda 200 ml
Jalovec 2 ks
Badyán celý 1 ks
Skořice mletá
Sůl
Citronová kůra 1 člž
Vepřová panenská svíčková 500 g
Med 2 plž
Olej slunečnicový 3 plž
Fíky 4 ks
Rum 1 plž
Pepř
Švestky 500 g
Voda 200 ml
Jalovec 2 ks
Badyán celý 1 ks
Skořice mletá
Sůl
Citronová kůra 1 člž
Vepřová panenská svíčková 500 g
Med 2 plž
Olej slunečnicový 3 plž
Fíky 4 ks
Rum 1 plž
Pepř
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!