1
Panenku osolte a opepřete. V grilovací pánvi rozehřejte lžíci oleje a maso opékejte z každé strany 4 minuty, dohromady 16 minut.
2
Na salát nakrájejte nektarinky na plátky, rozpulte rajčata a smíchejte je s malinami, borůvkami a ostružinami.
3
Na zálivku vyšlehejte lžíci oleje s limetkovou šťávou a medem. Promíchejte se salátem, posypte lístky bazalky, pepřem a limetkovou kůrou.
4
Maso nakrájejte na plátky a podávejte se salátem.
1
Panenku osolte a opepřete. V grilovací pánvi rozehřejte lžíci oleje a maso opékejte z každé strany 4 minuty, dohromady 16 minut.
2
Na salát nakrájejte nektarinky na plátky, rozpulte rajčata a smíchejte je s malinami, borůvkami a ostružinami.
3
Na zálivku vyšlehejte lžíci oleje s limetkovou šťávou a medem. Promíchejte se salátem, posypte lístky bazalky, pepřem a limetkovou kůrou.
4
Maso nakrájejte na plátky a podávejte se salátem.