1
Troubu předehřejte na 200 °C. Menší pekáček vyložte alobalovou fólií. V malé misce smíchejte česnek, čerstvý rozmarýn, sůl a pepř a směs důkladně vmasírujte do vepřové panenky. Pečte v troubě 35 minut.
2
V pekáčku rozpusťte máslo, lžíci oleje a nadrobno pokrájené šalotky. Restujte 2 minuty. Přidejte rýži a restujte další 2 minuty. Vmíchejte vývar, bobkový list a sušený tymián. Osolte a opepřete. Přiveďte k varu a přiklopte.
3
Vložte do trouby a pečte 40 minut. Vmíchejte nasucho opražená dýňová a slunečnicová semínka a plátky mandlí. Nakonec vmíchejte pokrájenou čerstvou petrželku a granátové jablko.
4
TIP : dodejte pilafu barvu šťavnatou mrkví
5
VITAMIN A - přispívá k udržení normálního stavu zraku
1
Troubu předehřejte na 200 °C. Menší pekáček vyložte alobalovou fólií. V malé misce smíchejte česnek, čerstvý rozmarýn, sůl a pepř a směs důkladně vmasírujte do vepřové panenky. Pečte v troubě 35 minut.
2
V pekáčku rozpusťte máslo, lžíci oleje a nadrobno pokrájené šalotky. Restujte 2 minuty. Přidejte rýži a restujte další 2 minuty. Vmíchejte vývar, bobkový list a sušený tymián. Osolte a opepřete. Přiveďte k varu a přiklopte.
3
Vložte do trouby a pečte 40 minut. Vmíchejte nasucho opražená dýňová a slunečnicová semínka a plátky mandlí. Nakonec vmíchejte pokrájenou čerstvou petrželku a granátové jablko.
4
TIP : dodejte pilafu barvu šťavnatou mrkví
5
VITAMIN A - přispívá k udržení normálního stavu zraku