Prvních pět ingrediencí smíchejte v míse a přidejte do ní na plátky pokrájenou panenku nebo medailonky. Promíchejte, aby se všechny kousky obalily marinádou. Pak maso zprudka opečte z každé strany 4–5 minut. Okurku nasekejte na tenké špalíky, smíchejte je s klícky a koriandrem a podávejte k masu. Na talíř přidejte i skrojky limety.
1
Prvních pět ingrediencí smíchejte v míse a přidejte do ní na plátky pokrájenou panenku nebo medailonky. Promíchejte, aby se všechny kousky obalily marinádou. Pak maso zprudka opečte z každé strany 4–5 minut. Okurku nasekejte na tenké špalíky, smíchejte je s klícky a koriandrem a podávejte k masu. Na talíř přidejte i skrojky limety.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!